Mozgókép / videó szekció

Olyan 14-17 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a videózás iránt, vagyis szeretnek akár telefonnal, akár más eszközzel videókat készíteni és kipróbálnák magukat ezen a területen egy héten át a Kapolcska Programon. Ezen szekcióba jelentkezéshez nem követelmény, hogy már legyen tapasztalatod videózás téren, de előnyt jelent. A tábor alatt elméleti és gyakorlati oktatás is lesz a csoportnak, mint például kamera kezelés, interjú készítés, élő bejelentkezés technikája (Facebook, Intagram). Videóvágásba abban az esetben megyünk bele, ha a csoportunk nagyobb részének már van tapasztalata a vágással is. Eszközöket biztosítunk a forgatásokhoz, de ha van sajátod, amit a későbbiekben is használnál, akkor hozd magaddal, ez lenne a legjobb! Várjuk a jelentkezésedet! Gyakorolj, tanulj és tölts a mi csapatunkkal egy szuper hetet!

Szekció vezető

Holczer Balázs

Feltétel: nincs

Életkor: 14-17 év.

A csoport tervezett létszáma: 7-12 fő.

Helyszín: Kapolcs

A tábor díja:

 

 

59.900.- Ft/gyerek, amely tartalmazza a szállást, napi négyszeri étkezést és a foglalkozásokon, programokon való részvételt.

Kedvezmények
Páros kedvezmény (2 vagy több fő együttes jelentkezésénél): 5%
Nagycsaládos kedvezmény: 7%

 

jelentkezési határidő: 2020. május 31.

 

Az ottalvós ár tartalmazza: szombattól 7 éjszaka szállás telepített sátorban vagy magánházaknál pedagógusi felügyelettel, napi négyszeri étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora), vasárnaptól részvételt a szakmai foglalkozásokon és a közös programokon.
A tábor szombaton zárul, ekkor a fesztivál keretében a gyerekek bemutatják a héten tanultakat, a pontos időpontot később határozzuk meg. Ezen a napon még biztosítunk ebédet a gyerekeknek.

 

 

 

 

29.900,- Ft/gyerek, amely tartalmazza a szállást, napi hármoszori étkezést és a foglalkozásokon, programokon való részvételt.

Kedvezmények
Páros kedvezmény (2 vagy több fő együttes jelentkezésénél): 5%
Nagycsaládos kedvezmény: 7%

 

jelentkezési határidő: 2020. május 31.

 

A napközis ár tartalmazza: vasárnaptól kezdődően részvétel a szakmai programokon és a foglalkozásokon, napi háromszori étkezést (ebéd, uzsonna, vacsora). A táborba 8:30-tól lehet hozni a gyerekeket, a foglalkozások 9:30-kor kezdődnek, legkorábban 16 órakor lehet elvinni. A közös vacsora időpontja 19:00, ezt követően 21:00-ig szintén lesz közös program a gyerekeknek. A teljes napra pedagógusi felügyeletet biztosítunk. Az ottalvós táborlakók 21:00-kor vonulnak el a szálláshelyre, ez a legkésőbbi időpont, amikor a napköziseknek haza kell indulni.
A tábor szombaton zárul, ekkor a fesztivál keretében a gyerekek bemutatják a héten tanultakat, a pontos időpontot később határozzuk meg. Ezen a napon ebédet még kapnak a gyerekek.

Szeretettel várjuk a gyerekek szombaton (június 20.) délután a falu sétára és az ismerkedős játékokra, a pontos időpontot a tábor előtti héten fogjuk jelezni.

 

Hamarosan!