Lukácsházi Győző

Püspök Anita

PÜSPÖK ANITA festőművész, művészetterapeuta, művésztanár

1972-ben Budapesten születtem, 7 éve Kapolcson élek és alkotok. Az ELTE Művészeti karán festő és grafikus diplomával, a Metropolitan Egyetem Design-és Művészetmenedzsment mesterdiplomával, és Személyiségfejlesztő Komplex Művészetterápiás vezetői képesítéssel rendelkezem. Számos alkotói területen dolgoztam, mint díszlettervező, látványtervező, grafikus.

ALKOTÓI HIVATÁSOMRÓL…

Festményeim a modern lírai absztrakt irányzatot képviselik, témáimban inspirál a zene, a természet és annak jelenségei; a mélység, az áramlás, a fény, a hangok és színek, mellyel érzéki, szuggesztív és dekoratív képi világ születik. Kapolcsi Galériám és Alkotóműhelyem nyáron nyitott műterem. Festményeim számos galériában és magángyűjteményben megtalálhatóak, 1992 óta folyamatosan állítok ki itthon és külföldön is egyéni és csoportos kiállításokon.

SAJÁT TAPASZTALATI KIDOLGOZOTT MÓDSZEREM ELISMERT ÉS ALKALMAZOTT ALTERNATÍV OKTATÁSI PROGRAM.

2005-2009. Erdőkertesi Faluház művészeti szakkör

2005-2009. Fantázia Tábor Erdőkertes – művészeti gyermektábor

2015-16-17. Művészeti Élménytábor Kapolcs

2015-16. tanév Wass Albert Könyvtár Tapolca – Művészetterápiás program

  1. Tamási Áron Művelődési Központ Tapolca – Felnőtt művészeti kurzus

2016-17.tanév:

Nemzeti Tehetség Program keretében Monostorapáti és Taliándörögd Művészetek Völgye Általános Iskola – Komplex Tehetségfejlesztő Művészetterápiás Program vezetője

Tapolca Bárdos Lajos Tagintézmény – Szín-Vonal Alapfokú Művészeti Iskola tanára

Az általam vezetett foglalkozások szellemi vezérfonala a szabad alkotás, a sikerélmény, az alkotás élményének átélése, melyben maga az alkotó újjászületik, benső értékeit felfedezheti és az önmagához vezető kapukat képes lesz kinyitni.

Saját tapasztalatom és tudásom alapján hiszek abban, hogy a kreativitás olyan erőt ad, mely segít a mindennapokban is boldoggá, sikeressé lenni.