Képzőművészeti szekció

A mi hangunk

Kapolcska idején Kapolcs megtelik mindenféle hanggal.
A KAPOLCSKA REKLÁMÜGYNÖKSÉG ugyan képzőművészeti szekció, de ez nem zárja ki, hogy hangja legyen. “A jó bornak is kell cégér”- szokták mondani. A cégér leszünk mi. A hang!

Témánk

Rajzainkban, festményeinkben, szobrainkban és tereptárgyainkban válaszainkat fogalmazzuk meg a következő kérdésekre: Milyen a mi Kapolcsunk? Mit és hogyan látok én, és miként jelenítem meg az élményeimet, érzéseimet, gondolataimat? Mindenki a saját tempójában nyit a falura és egymásra.

  
Munkamenet

A hét első felében anyagot gyűjtünk. Kapcsolatba kerülünk mesélő emberekkel és tárgyakkal. Az Eger patak lesz a vezetőnk. Sokféle művészeti technikát fogunk alkalmazni, lesznek egyéni és közös munkák. 
A hét második felében a vázlatokat tervekké tömörítjük és végleges formába öntjük.
Munkáink egy nagyobb projektbe illeszthetőek, ami további inspirációt jelent számunkra.

Mit nyújt a Kapolcska képzőművészeti szekciója?

Azok is jöhetnek, akiknek nincs előképzettségük, “nem tudnak rajzolni”, de szeretnek.
Sokféle módon kipróbálhatják magukat a gyerekek. A közös munkában mindenkinek fontos feladata lesz, az együttműködésen a fókusz. Talán életre szóló tapasztalatot gyűjthetnek egy falu múltbéli és jelen életéről, a barátságról. A természetben, a természettel dolgoznak.
Megtapasztalják az alkotói folyamat fázisait, ez első vázlattól a kész műig. Önismereti folyamaton mennek keresztül, a csoportban önmagukat is jobban megismerik, mindezt értő vezetéssel, szeretve, elfogadóan.

 

A foglalkozásokat vezeti: Kovács Rózsa grafikus, művészetterapeuta

 

Szekció vezető

Kovács Rózsa

Feltétel: a rajzolás szeretete, tudása nem szükséges

Életkor: 13-17 év.

A csoport tervezett létszáma: 6-10 fő.

Helyszín: Kapolcs, Dózsa utca 18. Pajta

A tábor díja:

60.000.- Ft/gyerek, amely tartalmazza a szállást, napi négyszeri étkezést és a foglalkozásokon, programokon való részvételt.

Kedvezmények
Páros kedvezmény (2 vagy több fő együttes jelentkezésénél): 5%
Nagycsaládos kedvezmény: 7%

 

 

jelentkezési határidő: 2022. június 3.

 

Az ottalvós ár tartalmazza: 06.26. vasárnaptól 7 éjszaka szállás telepített sátorban vagy magánházaknál pedagógusi felügyelettel, napi négyszeri étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora), részvételt a szakmai foglalkozásokon és a közös programokon.
A tábor utolsó napján ebédet biztosítunk gyerekeknek.

 

 

 

32.000,- Ft/gyerek, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést és a foglalkozásokon, programokon való részvételt.

Kedvezmények
Páros kedvezmény (2 vagy több fő együttes jelentkezésénél): 5%
Nagycsaládos kedvezmény: 7%

 

 

jelentkezési határidő: 2022. június 3.

 

napközis ár tartalmazza: 06.26-án ebéd és vacsora, hétfőtől kezdődően részvétel a szakmai programokon és a foglalkozásokon, napi háromszori étkezést (ebéd, uzsonna, vacsora). A táborba 8:30-tól lehet hozni a gyerekeket, a foglalkozások 9:30-kor kezdődnek, legkorábban 16 órakor lehet elvinni. A közös vacsora időpontja 19:00, ezt követően 21:00-ig szintén lesz közös program a gyerekeknek. A teljes napra pedagógusi felügyeletet biztosítunk. Az ottalvós táborlakók 21:00-kor vonulnak el a szálláshelyre, ez a legkésőbbi időpont, amikor a napköziseknek haza kell indulni.

 

 

 

Befizetés

A tábor teljes részvételi díját érkezéskor készpénzben tudják kifizetni. Ha mégis inkább előre utalnának, kérjük, jelezzék a jelentkezéskor.

Lemondási feltételek:

Május 1-ig kötbér mentesen lemondható.

Május 2 – június 1-ig történő lemondás esetében ottalvós jelentkezésnél 10 000 Ft, napközis jelentkezésnél 5 000 Ft

Június 2 – től, illetve meg nem jelent táborozó esetében a teljes összeg fizetendő (kivéve vis major)

A táborra való jelentkezéssel elfogadja a Kapolcska Tábor Házirendjét, amely a http://kapolcska.hu/hazirend/ oldalon megtalálható.

A jelentkezési határidő lejárt.