Néptánc szekció

A Fonó Budai Zeneházzal együttműködve megvalósuló NÉPTÁNC SZEKCIÓ foglalkozásain a gyerekek délelőtti és délutáni élőzenés táncoktatáson vehetnek részt. A hét során kiváló táncpedagógusok segítségével kóstolhatnak bele a SOMOGYI és a FELCSÍKI táncok sajátosságaiba. Csoportos énektanulások alkalmával a táncanyaghoz kötődő tájegységek énekeivel és zenéjével ismerkedhetnek meg, alapvető néprajzi ismeretekkel gazdagodhatnak.

A szekciót vezeti: Kubinyi Júlia, Fonó Budai Zeneház

 

Oktatók:

Darabos Péter, Örökös Aranysarkantyús táncos, a Magyar Állami Népi Együttes tagja, a Vasas Művészegyüttes művészeti vezetője

Bacsó Lilla, kétszeres Aranygyöngyös, Junior Prima díjas táncos, a Magyar Állami Népi Együttes tagja, a Vasas Művészegyüttes művészeti vezetője

Tananyag:

Somogyi és felcsíki táncok.

Életkor:                                             10-17 év

Előképzettség:                                 3 év néptáncos tanulmány

A csoport tervezett létszáma:          8-20 fő

Szükséges felszerelés:                   Táncpróbára alkalmas cipő, lányoknak szoknya, hajgumi, hajcsat.

Táborzáró produkcióhoz:                 Fiúknak ing; sötét nadrág; sötét, táncra alkalmas cipő

Lányoknak: bő szoknya; egyszínű harisnya; sötét, táncra alkalmas cipő

Oktatók

Darabos Péter

Darabos Péter

Bacsó Lilla

Bacsó Lilla

A tábor díja

54.900.- Ft/gyerek, amely tartalmazza a szállást, napi négyszeri étkezést és a foglalkozásokon, programokon való részvételt.

Kedvezmények
Páros kedvezmény (2 vagy több fő együttes jelentkezésénél): 5%
Nagycsaládos kedvezmény: 7%

jelentkezési határidő: 2021. július 31.

Az ottalvós ár tartalmazza: 08.11. szerdától 8 éjszaka szállás telepített sátorban vagy magánházaknál pedagógusi felügyelettel, napi négyszeri étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora), részvételt a szakmai foglalkozásokon és a közös programokon.
A tábor utolsó napján reggelit biztosítunk gyerekeknek.

27.900,- Ft/gyerek, amely tartalmazza a szállást, napi háromszori étkezést és a foglalkozásokon, programokon való részvételt.

Kedvezmények
Páros kedvezmény (2 vagy több fő együttes jelentkezésénél): 5%
Nagycsaládos kedvezmény: 7%

jelentkezési határidő: 2021. július 31.

napközis ár tartalmazza: 08.11-én ebéd és vacsora, csütörtöktől kezdődően részvétel a szakmai programokon és a foglalkozásokon, napi háromszori étkezést (ebéd, uzsonna, vacsora). A táborba 8:30-tól lehet hozni a gyerekeket, a foglalkozások 9:30-kor kezdődnek, legkorábban 16 órakor lehet elvinni. A közös vacsora időpontja 19:00, ezt követően 21:00-ig szintén lesz közös program a gyerekeknek. A teljes napra pedagógusi felügyeletet biztosítunk. Az ottalvós táborlakók 21:00-kor vonulnak el a szálláshelyre, ez a legkésőbbi időpont, amikor a napköziseknek haza kell indulni.A tábor az utolsó nap a napköziseknek 08.18.

A táborba jelenleg előjelentkezéseket fogadunk, befizetésre nincs szükség. A vírushelyzet alakulásától függően a jelentkezőket tájékoztatni fogjuk a befizetés menetéről. 

Befizetés

Kapolcsi Kulturális és Természetvédelmi Egylet

Számlavezető bank: Takarék Bank

Számlaszám: 73200017-11202756

Megjegyzés rovatva kérjük feltüntetni a gyermek nevét és szekció megnevezését.

A táborra való jelentkezéssel elfogadja a Kapolcska Tábor Házirendjét, amely a http://kapolcska.hu/hazirend/ weboldalon megtalálható.