Állókép / Fotó szekció

Ismét lesz a Kapolcska összművészeti táborban a fotó szekció.

A foglalkozások során a gyerekek megismerkedhetnek a fényképezés alapjaival, megtudhatják hogyan működik egy fényképezőgép analóg és digitális verziója, ezekkel hogyan és miként varázsolhat fotográfiákat filmre vagy digitális hordozóra. A helyszínek kinn is benn is, fenn is lenn is, sötétben és világosban lesznek. Kapolcs egésze egy nagy fotóstúdióvá változik. Lesz portré és táj, épület és zsánerfotózás, valamint a fényképezés művészeti irányaiba is belekóstolhatnak a gyerekek. A végeredmény pedig egy igazi kiállítás lesz!

Szekció vezető

Váraljai Szandra

Feltétel: nincs

Életkor: 12-17 év.

A csoport tervezett létszáma: 7-12 fő.

Helyszín: Kapolcs

A tábor díja:

65.000.- Ft/gyerek, amely tartalmazza a szállást, napi négyszeri étkezést és a foglalkozásokon, programokon való részvételt.

 

Kedvezmények
Páros kedvezmény (2 vagy több fő együttes jelentkezésénél): 5%
Nagycsaládos kedvezmény: 7%

 

jelentkezési határidő: 2022. június 3.

Az ottalvós ár tartalmazza: 06.26. vasárnaptól 7 éjszaka szállás telepített sátorban vagy magánházaknál pedagógusi felügyelettel, napi négyszeri étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora), részvételt a szakmai foglalkozásokon és a közös programokon.
A tábor utolsó napján ebédet biztosítunk gyerekeknek.

 

 

 

35.000,- Ft/gyerek, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést és a foglalkozásokon, programokon való részvételt.

Kedvezmények
Páros kedvezmény (2 vagy több fő együttes jelentkezésénél): 5%
Nagycsaládos kedvezmény: 7%

 

jelentkezési határidő: 2022. június 3.

napközis ár tartalmazza: 06.26-án ebéd és vacsora, hétfőtől kezdődően részvétel a szakmai programokon és a foglalkozásokon, napi háromszori étkezést (ebéd, uzsonna, vacsora). A táborba 8:30-tól lehet hozni a gyerekeket, a foglalkozások 9:30-kor kezdődnek, legkorábban 16 órakor lehet elvinni. A közös vacsora időpontja 19:00, ezt követően 21:00-ig szintén lesz közös program a gyerekeknek. A teljes napra pedagógusi felügyeletet biztosítunk. Az ottalvós táborlakók 21:00-kor vonulnak el a szálláshelyre, ez a legkésőbbi időpont, amikor a napköziseknek haza kell indulni.

 

 

Befizetés

A tábor teljes részvételi díját érkezéskor készpénzben tudják kifizetni. Ha mégis inkább előre utalnának, kérjük, jelezzék a jelentkezéskor.

Lemondási feltételek:

Május 1-ig kötbér mentesen lemondható.

Május 2 – június 1-ig történő lemondás esetében ottalvós jelentkezésnél 10 000 Ft, napközis jelentkezésnél 5 000 Ft

Június 2 – től, illetve meg nem jelent táborozó esetében a teljes összeg fizetendő (kivéve vis major)

 

 

A táborra való jelentkezéssel elfogadja a Kapolcska Tábor Házirendjét, amely a http://kapolcska.hu/hazirend/ oldalon megtalálható.

 

A jelentkezési határidő lejárt.