Népzene szekció

A Fonó Budai Zeneház együttműködésével megvalósuló NÉPZENE SZEKCIÓBA hegedűsök, brácsások, bőgősök és énekesek jelentkezését várjuk. A résztvevők délelőtti és délutáni vonós kamarazenei valamint csoportos népi ének oktatáson vehetnek részt. A hét során kiváló zenepedagógusok segítségével szerezhetnek tapasztalatot a kamarazenében, kóstolhatnak bele az ádámosi és a felcsíki zene sajátosságaiba, alapvető néprajzi ismeretekkel gazdagodhatnak. A tábor ideje alatt esti táncházak alkalmával gyakorlatot szerezhetnek a táncházi muzsikálásban is.

A szekciót vezeti: Kubinyi Júlia, Fonó Budai Zeneház

Hangszeres oktatás

Életkor: 10-17 év
Előképzettség:
– Hegedűsöknél biztos hegedűjáték első fekvésben
– Brácsásoknál dúr akkordok, dűvő és esztam vonások ismerete háromhúros brácsán
– Bőgősöknél nem szükséges előképzettség
Szükséges felszerelés: Saját hangszer
A csoport tervezett létszáma: 6-15 fő

A tábor díja

 

54.900.- Ft/gyerek, amely tartalmazza a szállást, napi négyszeri étkezést és a foglalkozásokon, programokon való részvételt.

Kedvezmények
Páros kedvezmény (2 vagy több fő együttes jelentkezésénél): 5%
Nagycsaládos kedvezmény: 7%

 

jelentkezési határidő: 2021. július 31.

Az ottalvós ár tartalmazza: 08.11. szerdától 8 éjszaka szállás telepített sátorban vagy magánházaknál pedagógusi felügyelettel, napi négyszeri étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna, vacsora), részvételt a szakmai foglalkozásokon és a közös programokon.
A tábor utolsó napján reggelit biztosítunk gyerekeknek.

 

 

 

 

 

27.900,- Ft/gyerek, amely tartalmazza a szállást, napi háromszori étkezést és a foglalkozásokon, programokon való részvételt.

Kedvezmények
Páros kedvezmény (2 vagy több fő együttes jelentkezésénél): 5%
Nagycsaládos kedvezmény: 7%

 

jelentkezési határidő: 2021. július 31.

napközis ár tartalmazza: 08.11-én ebéd és vacsora, csütörtöktől kezdődően részvétel a szakmai programokon és a foglalkozásokon, napi háromszori étkezést (ebéd, uzsonna, vacsora). A táborba 8:30-tól lehet hozni a gyerekeket, a foglalkozások 9:30-kor kezdődnek, legkorábban 16 órakor lehet elvinni. A közös vacsora időpontja 19:00, ezt követően 21:00-ig szintén lesz közös program a gyerekeknek. A teljes napra pedagógusi felügyeletet biztosítunk. Az ottalvós táborlakók 21:00-kor vonulnak el a szálláshelyre, ez a legkésőbbi időpont, amikor a napköziseknek haza kell indulni.A táborban az utolsó nap a napköziseknek 08.18.

 

 

 

A táborba jelenleg előjelentkezéseket fogadunk, befizetésre nincs szükség. A vírushelyzet alakulásától függően a jelentkezőket tájékoztatni fogjuk a befizetés menetéről. 

 

Befizetés

Kapolcsi Kulturális és Természetvédelmi Egylet

Számlavezető bank: Takarék Bank

Számlaszám: 73200017-11202756

Megjegyzés rovatva kérjük feltüntetni a gyermek nevét és szekció megnevezését.

 

A táborra való jelentkezéssel elfogadja a Kapolcska Tábor Házirendjét, amely a http://kapolcska.hu/hazirend/ weboldalon megtalálható.