Kamarazene szekció

Műsoron olyan átiratok, amelyek a táborban gyakorló, fejlődő, örvendező nebulókra íródtak meg. Szirtes Edina szerzeményei, átiratai. A Magyar és a környező népek folklórjából ihletett darabok és klasszikus zenei átiratok a résztvevők tudására formálva.

A tanulási folyamat lényege az volt, hogy a táborozó a mindennapi gyakorláson és feladatsorokon túl átélhesse azt a felbecsülhetetlen örömöt, amikor saját maga formál újjá egy-egy dallamot, különböző stílusokat érintve, ízlelve, rengeteg improvizációval. Minderre kiváló gyakorlatok vannak, csak a modális skálákat kell ismerni, tudni hangszeren játszani. 

A táborozók együtt élhették át, hogyan kel életre egy gyönyörű magyar népdalból egy vonószenekari hangzás, amit a szabad zenélés élménye is átfűzött. A folyamathoz professzionális zenészek is társultak, így a fiatalokat a mellettük ülő, muzsikáló társak játéka is inspirálhatta, hogy még jobban játsszanak. Mindebből egy magasabb színvonalú zeneművészeti élmény adódott össze, amelyben mindenki igyekezett jobb és jobb lenni.

A TÁBOR ELINDULT

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A kurzust vezette

Szirtes Edina Mókus

Többszörös Artisjus Díjas, a Fringe Fesztivál többszörös kitüntetettje

Kapolcsi Kamara-  és Szabadzenei improvizációs  kurzus Vonós hangszereseknek és énekeseknek

A TÁBOR DÍJA

49 000 Ft/gyerek, mely tartalmazza a szállást, napi ötszöri étkezést, foglalkozásokon és programokon való részvételt.

Az utazást mindenkinek egyénileg kell megoldania!

Minimum két gyermek egyidejű jelentkezése esetén 10 % kedvezmény (a páros kedvezmény részleteit a jelentkezési lapon olvashatják).

Az utazást mindenkinek egyénileg kell megoldania!

Nagycsaládos igazolvánnyal rendelkezőknek 42 000 Ft/gyerek (ha csak egy gyermek jelentkezik akkor is jár a kedvezmény).

Az utazást mindenkinek egyénileg kell megoldania!

A táborra való jelentkezők létszáma korlátozott. A jelentkezési űrlap kitöltése nem jelenti automatikusan, hogy tudunk helyet biztosítani a gyermeknek.